AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü çenesi bağlamak

Kahve falında ölü çenesi bağlamak

Kahve falında ölü çenesi bağlamak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, maddi açıdan ferahlamaya, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin çenesini bağlamak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin çenesini kırmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet eder.

Kahve falında çenenin kıllandığını görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında çene kırılması görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çenesi çıkmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Kahve falında çenenin kırıldığını görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir