AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinin kesildiğini görmek

Kahve falında birinin elinin kesildiğini görmek

Kahve falında birinin elinin kesildiğini görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yurtdışı bağlantılı başlıklara ya da yönetimsel değişikliklere bağlı pozisyon değişimleri söz konusu olabilir.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işarettir.

Kahve falında kendi elinin kesildiğini görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında elinin kesildiğini görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında el kesilmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol eli kesilmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulur.

Kahve falında babasının elinin kesildiğini görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında elin kesildiğini görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elinin kesildiğini görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir