AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Yönlendirme veya baskı kurma arasında gidip gelirseniz, insanların baskıdan veya zorlamadan çok, zarif şekilde yönlendirilmekten hoşlandığını hatırlamalısınız.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek işlerinin düzeleceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet eder.

Kahve falında sol eli kesilmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, gelişiminin hız kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol parmakta alyans görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir