AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kesilmek

Kahve falında el kesilmek

Kahve falında el kesilmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, arif kimselerden sayılacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el kesilmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde yaşanan gerginlikler arkadaşlarınızla yaptığınız sosyal programlar sayesinde azalabilir.

Kahve falında birinin ellerinin kesildiğini görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek işlerin düşeceğine, sorumlu tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinin kesilip kanadığını görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında elinin bıçakla kesildiğini görmek sağlık içinde yaşanacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine işaret eder.

Kahve falında eli kesilmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elinin kesildiğini görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına alamet eder.

Kahve falında el bileklerinin kesildiğini görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ellerinin kesildiğini görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir