AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının elinin kesildiğini görmek

Kahve falında arkadaşının elinin kesildiğini görmek

Kahve falında arkadaşının elinin kesildiğini görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Kahve falında arkadaşının elinin kesildiğini görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında elinin üstünün kesildiğini görmek deneyim kazanacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sol eli kesilmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ellerinin kesildiğini görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında elinin bıçakla kesildiğini görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca rivayet eder.

Kahve falında kendi elinin kesildiğini görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin ellerinin kesildiğini görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir