AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi elinin kesildiğini görmek

Kahve falında kendi elinin kesildiğini görmek

Kahve falında kendi elinin kesildiğini görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, patlama noktasına geleceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Kahve falında elleri kesilmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ellerinin kesildiğini görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elinin kesildiğini görmek çocuk sahibi olacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinin kesildiğini görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el kesilmek dayanışma içinde kalacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin elinin kesildiğini görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında ellerinin kesildiğini görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir