AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol eli kesilmek

Kahve falında sol eli kesilmek

Kahve falında sol eli kesilmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, bunun farkına varacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, bekarsa evleneceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulur.

Kahve falında sol eli kesilmek gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında sol elin parmaklarının kesildiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sol eli kesilmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında sol elin kesildiğini görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine inanılır.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında sol kolun kesildiğini görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol eli görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret eder.

Kahve falında sol ele kına yakmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir