AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başını bağlamak

Kahve falında birinin başını bağlamak

Kahve falında birinin başını bağlamak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin başını bağlamak gördüyseniz:

  • Öğrenci olanlar, derslerine daha fazla önem verebilirler.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak işlerini toparlayacağına, büyük bir işe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başına tülbent bağlamak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başı bağlamak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş bağlamak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başına eşarp bağlamak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin başını bağlamak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına yemeni bağlamak keyfin kaçacağına, onu dinleyeceğine işaret eder.

Kahve falında poşet bağlamak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir