AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara yazı yazmak

Kahve falında duvara yazı yazmak

Kahve falında duvara yazı yazmak hasret çekenlerin birleşeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, işinde terfi edeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, görmediği yerlere gideceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, üzücü haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında duvara yazı yazmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında duvarlara yazı yazmak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında duvara yazı yazmak kişinin yaşamının değişeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalettir.

Kahve falında kapıya yazı yazmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arapça yazı yazdığını görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazdığını görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet eder.

Kahve falında parmakla yazı yazmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, küfürlü söze rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin eline yazı yazmak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir