AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ele kına yakmak

Kahve falında iki ele kına yakmak

Kahve falında iki ele kına yakmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, aylık gelirinin artacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, masa başı bir işe gireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında iki ele kına yakmak gördüyseniz:

  • Maddi tüyolar verecek bazı kişiler maddi planlarınızda etkili olabilir.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yarınlara bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında iki ele kına yakmak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak büyük kazançlar sağlayacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, tamamlanmadan kalacağına işaret eder.

Kahve falında birinin eline kına yakmak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak çok üst mevkilere geleceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir