AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün eline kına yakmak

Kahve falında ölünün eline kına yakmak

Kahve falında ölünün eline kına yakmak anne baba dualarının alınacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Gergin hissetmeniz bazı işlerinizi halletmenizi engelleyebilir veya verimi düşürebilir.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının eline kına yakmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında elle kına yakmak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, başarının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında iki eline kına yakmak mutluluğun aileye geri döneceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına rivayet eder.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına delalettir.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak kudret ve hidayet sahibi olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sol ele kına yakmak fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir