AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun eline kına yakmak

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak geçmişini arkada bırakacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Heyecan duyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, hem işinde başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğa kına yakmak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerime kına yakmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, daha çok iş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi eline kına yakmak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek eline kına yakmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki eline kına yakmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında eline kına yakmak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir