AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kına sürmek

Kahve falında saçını kına sürmek

Kahve falında saçını kına sürmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kına sürmek gördüyseniz:

  • Hukuki, anlaşmalar bazında ya da maddi konularda yapacağınız çalışmalarda iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında saçlara kına sürmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kına sürmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarına kına sürmek onlarla dayanışma içinde olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında saçına kına sürmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saça kına sürmek duygusallığın ön plana çıkacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alnına kına sürmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında parmaklarına kına sürmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze kına sürmek iyiliklerden yüz çevirmeye, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir