AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına kına sürmek

Kahve falında başına kına sürmek

Kahve falında başına kına sürmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, geniş bir ev satın alacağına, hastalıklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında başına kına sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında başına kına sürmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında başa kına sürmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, başının belaya girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçına kına sürmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, borcunu ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında yüze kına sürmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine işarettir.

Kahve falında ayağa kına sürmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne kına sürmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmaklarına kına sürmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine delalettir.

Kahve falında tırnağa kına sürmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir