AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarına kına sürmek

Kahve falında parmaklarına kına sürmek

Kahve falında parmaklarına kına sürmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında parmaklarına kına sürmek gördüyseniz:

  • Yakında oluşacak olan bazı gelişmelerin belirtilerini görebilirsiniz.

Kahve falında parmaklarına kına sürmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarına kına sürmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin eline kına sürmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne kına sürmek parasız kalacağına, evini ve ailesini unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kına eline sürmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağa kına sürmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze kına sürmek kişinin adeta gençleşeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına kına sürmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir