AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağa kına sürmek

Kahve falında tırnağa kına sürmek

Kahve falında tırnağa kına sürmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi çıkmazların biteceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, belalardan korunacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulur.

Kahve falında tırnağa kına sürmek gördüyseniz:

  • Tepkisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında tırnağa kına sürmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağa kına yakmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnaklarında kına görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına kına yakmak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalet eder.

Kahve falında kınalı tırnak görmek kötü günler görüleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tırnaklara kına yakmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnakta kına görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalettir.

Kahve falında tırnakları kınalı görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir