AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlara kına sürmek

Kahve falında saçlara kına sürmek

Kahve falında saçlara kına sürmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, çok zor durumlara düşeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlara kına sürmek gördüyseniz:

  • Belli konular çok yakında sonuçlanacak, siz bekleyerek vakti uzatmayın.

Kahve falında saça kına sürmek eşler arasına kara kedi gireceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında saçına kına sürmek kendine olan güvenini yitireceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kına sürmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarına kına sürmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında saçlara kına sürmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, verilen kararların geri çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kına sürmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında başına kına sürmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına işarettir.

Kahve falında kına sürmek hanesine huzurun dolacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir