AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinden su almak

Kahve falında birinin elinden su almak

Kahve falında birinin elinden su almak alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yoğun duygular yaşayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinden su almak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor.

Kahve falında ölü elinden su içmek bereketli yağmurlara, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin elinden su içmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne elinden su içmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden su almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında evliyanın elinden su içmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, insanlara olan güvenin artacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek aradığı çareleri bulacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin elinden su içmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir