AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin elinden su içmek

Kahve falında ölen birinin elinden su içmek

Kahve falında ölen birinin elinden su içmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Daha önce tam olarak kulak vermediğiniz bir teklif, davet ya da öneriyi kabul edebilirsiniz.

Kahve falında eşinin elinden su içmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, en tepkedeki kimse olacağına inanılır.

Kahve falında annenin elinden su içmek istemediği halde borçlanacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek büyük atılımlar yapılacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında evliyanın elinden su içmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında babanın elinden su içmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü elinden su içmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinden su içmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin elinden su içmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir