AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında erkek elinden su içmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin elinden su içmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının elinden su içmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın elinden su içmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın elinden su içmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinden su içmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir