AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne elinden su içmek

Kahve falında anne elinden su içmek

Kahve falında anne elinden su içmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne elinden su içmek gördüyseniz:

  • Yapılmayan şeyleri düşünüp, keyfinizi kaçıracağınıza boş verip tembelliğin lüksünü yaşamaya çalışın.

Kahve falında annenin elinden su içmek eşit davranılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında anne elinden su içmek huzurun bozulacağına, o masumların bedduasını alacağına yorulur.

Kahve falında bir kızın elinden su içmek küslerin ve dargınların barışacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinden su içmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında erkek elinden su içmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elinden su içmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evliyanın elinden su içmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir