AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü elinden su içmek

Kahve falında ölü elinden su içmek

Kahve falında ölü elinden su içmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, huzurunun da yerine geleceğine, nasiplerini alacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, ortalığın karışacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü elinden su içmek gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Kahve falında ölü birinin elinden su içmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü elinden su içmek elini attığı her işi yerine getireceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinden su içmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden süt içmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin elinden su içmek işlerini yoluna koyacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın elinden su içmek kazancın arttırılacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elinden su içmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, işlerine verimin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir