AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin elinden su içmek

Kahve falında sevdiğinin elinden su içmek

Kahve falında sevdiğinin elinden su içmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalıp, akışına bırakmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğinin elinden su içmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında evliyanın elinden su içmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne elinden su içmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çok daha iyi günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızın elinden su içmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında babanın elinden su içmek çok güzel günler görüleceğine, hakkını yedirtmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının elinden su içmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin elinden su içmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir