AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, dertlerine derman bulacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek olmayacak hayallere kapılacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek elinden su içmek şifa göreceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin elinden su içmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin elinden su içmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, her açıdan farklılıklar olacağına delalet eder.

Kahve falında anne elinden su içmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında babanın elinden su içmek fakirleşeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına işarettir.

Kahve falında eşinin elinden su içmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının elinden su içmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir