AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde bebek görmek

Kahve falında birinin elinde bebek görmek

Kahve falında birinin elinde bebek görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elinde bebek gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüksek durumda olabilir.

Kahve falında bebeğin elinde kına görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında üç elli bebek görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek elini öpmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elleri olmayan bebek görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında elleri kınalı bebek görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinde bebek görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek elleri görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir