AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri olmayan bebek görmek

Kahve falında elleri olmayan bebek görmek

Kahve falında elleri olmayan bebek görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, halsizleşeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında elleri olmayan bebek gördüyseniz:

  • Planlarınızda beklenmedik engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bebek eli öpmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin elinde bebek görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde erkek bebek görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet eder.

Kahve falında bebek elini tutmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bir bebeğin elini tutmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, malının ve parasının da artacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin elinde bebek görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının elinde bebek görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir