AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek elleri görmek

Kahve falında bebek elleri görmek

Kahve falında bebek elleri görmek rahat bir hayata sahip olmaya, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, aniden evlilik kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek elleri gördüyseniz:

  • Aslında kendi yorumunuzun, senaryonuzun veya görüşlerinizin doğruluğu konusunda emin ya da ısrarcı olmak istemenize rağmen, biraz daha esnek olmanızda veya farklı bakış açılarını da dinlemenizde fayda var.

Kahve falında bebeğin elini tutmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin elinde bebek görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, feraha ermeye işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında elleri olmayan bebek görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kopmuş bebek eli görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinde bebek görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, işlerin yoluna sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin elini görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın elinde bebek görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir