AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç elli bebek görmek

Kahve falında üç elli bebek görmek

Kahve falında üç elli bebek görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üç elli bebek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında bebek elini tutmak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında el kadar bebek görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek eli görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına işaret eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında bir bebeğin elini tutmak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalettir.

Kahve falında hamileyken bebeğin elini görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elinde bebek görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, kendine çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek eline almak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir