AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek elini öpmek

Kahve falında bebek elini öpmek

Kahve falında bebek elini öpmek rahat rahat yaşayacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, daha bir sevileceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında bebek elini öpmek gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Kahve falında bebek eli öpmek sıkıntıların aşılacağına, farklı şeyler deneyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek elini öpmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elin içini öpmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kişinin elini öpmek gün günden daha da kötüye gideceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaannenin elini öpmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayramlaşmak el öpmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mürşid eli öpmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin el öpmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir