AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde bebek görmek

Kahve falında ölünün elinde bebek görmek

Kahve falında ölünün elinde bebek görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinde bebek gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında ölünün elinde bebek görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, Allah’ın yolundan gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün elini yıkamak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde baston görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinin elini öpmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ölünün elinde bilezik görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde süpürge görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında ölünün elinde bavul görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün elini öptüğünü görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir