AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş baltası görmek

Kahve falında savaş baltası görmek

Kahve falında savaş baltası görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaş baltası gördüyseniz:

  • İlgilenecek yeni konular çıkabilir, yeni dostluklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında savaş baltası görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında baltalı adam görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eli baltalı adam görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sapı kırık balta görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Kahve falında balta bulmak kariyerinde atılım yapacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında altın balta görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya balta yemek büyük ve önemli bir kimse olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında demir balta görmek kötü ve zor günler geçireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir