AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir balta görmek

Kahve falında demir balta görmek

Kahve falında demir balta görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir balta gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sorunlara neden olabilir.

Kahve falında demir balta görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında keser balta görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baltayla kesildiğini görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, rütbe alacağına işaret eder.

Kahve falında birini baltayla kesmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında baltayla kol kesmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında balta görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında balta bilemek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında baltayla birini yaralamak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir