AnaSayfa / Genel / Kahve falında balta sapı görmek

Kahve falında balta sapı görmek

Kahve falında balta sapı görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, kazançlı çıkacağına işaret eder.

Kahve falında balta sapı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında sapsız balta görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında balta sapı görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sapı kırık balta görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, zamandan da kar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında baltayla kol kesmek işlerini hafifleteceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında savaş baltası görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baltalı adam görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işarettir.

Kahve falında baltayla kesildiğini görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında kafaya balta yemek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir