AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin düğününü duymak

Kahve falında birinin düğününü duymak

Kahve falında birinin düğününü duymak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, iş hayatında rahat edileceğine, hayalkırıklığı duyacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, para sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Kahve falında birinin düğününü duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinizi engellemeye çalışabilirler veya size karşı çıkmak konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında düğün sesi duymak seçkin bir eleman haline geleceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında düğün sesleri duymak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün duymak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin düğününü duymak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında düğün tarihini duymak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, huzur ve mutluluk bulacağına inanılır.

Kahve falında düğünde pilav yemek herkesin desteğinin alınacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine işarettir.

Kahve falında düğünde terk edilmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında evinin önünde düğün görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir