AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün sesi duymak

Kahve falında düğün sesi duymak

Kahve falında düğün sesi duymak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında düğün sesi duymak gördüyseniz:

  • Oldukça iyimsersiniz.

Kahve falında düğün sesi duymak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında düğün sesleri duymak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, başarısız olacağına delalet eder.

Kahve falında sessiz düğün görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında çekirge sesi duymak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kuran sesi duymak inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet eder.

Kahve falında köpek sesi duymak aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin sesini duymak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek ses duymak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir