AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün duymak

Kahve falında düğün duymak

Kahve falında düğün duymak yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğün duymak gördüyseniz:

  • Duygusal uyuşmazlıklar bazı sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında düğün sesi duymak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin düğününü duymak haklılığının anlaşılacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğün duymak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün sesleri duymak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün tarihini duymak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında düğünde oynayan insan görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulur.

Kahve falında kızının düğün yaptıgını görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemekli düğün görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir