AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde terk edilmek

Kahve falında düğünde terk edilmek

Kahve falında düğünde terk edilmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, ferahlık veren sözler duymaya, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, sağlığının bozulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında düğünde terk edilmek gördüyseniz:

  • Sizin için daha iyi bir yönde ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında düğünde terk edilmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünü terketmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında nikahta terk edilmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin terk ettiğini görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin tarafından terk edilmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin evi terk ettiğini görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin seni terk ettiğini görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir