AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin önünde düğün görmek

Kahve falında evinin önünde düğün görmek

Kahve falında evinin önünde düğün görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, hanesine bolluk geleceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin önünde düğün gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında evinin önünde düğün görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında evin önünde düğün görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine alamet eder.

Kahve falında kapının önünde düğün görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin önünü yıkamak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde ayakkabılar görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin önünde araba görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işarettir.

Kahve falında evin önünde çiçek görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yoğun stres altında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünü yıkamak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir