AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde pilav yemek

Kahve falında düğünde pilav yemek

Kahve falında düğünde pilav yemek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, arabuluculuk yapılacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, ayıplı yolara sapacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde pilav yemek gördüyseniz:

  • Yeni faaliyetler, hobiler veya dış görünüşünüzde yapacağınız yenilikler sizi harekete geçirebilir.

Kahve falında düğünde pilav yemek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında düğün pilavı görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sağlığını da kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavurma pilav yemek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, yarınlara bakacağına delalettir.

Kahve falında elle pilav yemek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı yemek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına delalet eder.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek işlerinin karışacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında fasulye pilav yemek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu pilav yemek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir