AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün sesleri duymak

Kahve falında düğün sesleri duymak

Kahve falında düğün sesleri duymak rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, bunun şans olacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün sesleri duymak gördüyseniz:

  • İfade eksikliği görülebilir.

Kahve falında düğün sesleri duymak içinin rahat edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün sesi duymak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sessiz düğün görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşin sesini duymak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan sesi duymak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında piyano sesi duymak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında ördek sesi duymak bol kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında dana sesi duymak evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir