AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün tarihini duymak

Kahve falında düğün tarihini duymak

Kahve falında düğün tarihini duymak çok üst mevkilere yükseleceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün tarihini duymak gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz ilgi çekiyor.

Kahve falında düğün tarihini duymak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün tarihi görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işaret eder.

Kahve falında düğün tarihini görmek kazancının günden güne arttıracağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına alamet eder.

Kahve falında düğün tarihi almak falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün tarihi belirlemek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında ölüm tarihini duymak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında düğün duymak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin düğününü duymak borçlarını ödemeyi başaracağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir