AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni dudağından öptüğünü görmek

Kahve falında birinin seni dudağından öptüğünü görmek

Kahve falında birinin seni dudağından öptüğünü görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, en küçük sorunda parlayacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, geç de olsa huzura erileceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin seni dudağından öptüğünü gördüyseniz:

  • Biraz da dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Kahve falında birinin seni dudaktan öptüğünü görmek mutlu bir evliliğe, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin seni dudağından öptüğünü görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin seni aradığını görmek kendi işinin patronu olunacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin seni zorla öptüğünü görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin seni istediğini görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına alamet eder.

Kahve falında birinin seni sevdiğini söylemesini görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının seni bıçakladığını görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir