AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudaklarından öpülmek

Kahve falında dudaklarından öpülmek

Kahve falında dudaklarından öpülmek rahat nefes almaya başlayacağına, yardımda bulunacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudaklarından öpülmek gördüyseniz:

  • Katılımınızın neye fayda sağlayacağını öğrenmeden, maddi ya da manevi veya fikir bazında yardımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında dudak deldirmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalet eder.

Kahve falında dudağın şiştiğini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini dudaktan öpmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeği dudağından öptüğünü görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın dudak görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudakta ben görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir