AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin dudağından öptüğünü görmek

Kahve falında sevdiğinin dudağından öptüğünü görmek

Kahve falında sevdiğinin dudağından öptüğünü görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin dudağından öptüğünü gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin dudağını ısırmak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek huzurlu ve sakin bir yaşama, hüsrana uğratacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle dudaktan öpüşmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dudaktan öpüşmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir