AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudakların yara olduğunu görmek

Kahve falında dudakların yara olduğunu görmek

Kahve falında dudakların yara olduğunu görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, vefalı bir insan olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında dudakların yara olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dudağında yara olduğunu görmek geçiminin kolaylaşacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama yorulur.

Kahve falında dudaklarda yara görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında dudak yara görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudak yarası görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudakların yara olduğunu görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudaklarının yara olduğunu görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dudağın yara olduğunu görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında dudakta yara görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir