AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Potansiyelinizi fark etmeniz yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmek istemenize neden olabilir.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının dudağından öpmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek her zaman haklının yanında olacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kadını dudağından öpmek temize çıkacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına inanılır.

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek rızkının eksileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir