AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayı dudaktan öpmek

Kahve falında akrabayı dudaktan öpmek

Kahve falında akrabayı dudaktan öpmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, daima ona hürmet göstereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında akrabayı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Kahve falında akrabayı dudaktan öpmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında erkeği dudaktan öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, yenisinin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulur.

Kahve falında dudaktan öpmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, dini inançların güçleneceğine yorulur.

Kahve falında kadını dudağından öpmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir