AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız istemeden gireceğiniz bir durumdan memnun kalabilirsiniz.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine işarettir.

Kahve falında yılanın beline dolandığını görmek ödeme güçlü çekeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında yılan dolanmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında yılanın dolandığını görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir