Kahve falında dolandırıcılık yapmak

Kahve falında dolandırıcılık yapmak zararın telafi edileceğine, huzur bulacağına, zorluklarının biteceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında dolandırıcılık yapmak gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Kahve falında dolandırıcılık yapmak rızkının eksileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolandırıcılık görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında örümcek ağına dolanmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağa dolanmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna ip dolanmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sevap işleyeceğine yorulur.

Kahve falında yılan dolandığını görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sorunların bir bir çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top