AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını gördüyseniz:

  • Oldukça hevesli bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek adeta havalara uçacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın dolandığını görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, evine haciz geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan dolandığını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işarettir.

Kahve falında yılan dolanmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir